GRC Groningen F1, winnaar KNVB Beker 2009

KNVB bekerwinnaar 2009

KNVB bekerwinnaar 2009
foto: R. Faber

woensdag 4 maart 2009

Een toernooi in Duitsland.

Het was 28 februari en GRC F1 had een toernooi.

We reden naar Ost-Frisland naar het plaatsje Moorhusen.

We waren een beetje laat door omleidingen, dus we moesten gelijk de eerste wedstrijd spelen. Dat was tegen Moorhusen F1. Al onze namen en rugnummers werden een voor een omgeroepen.

We dachten de de muur niet mee deed maar de muur deed wel mee, daardoor verloren we de eerste wedstrijd met 2-1. Donovan scoorde voor ons de goal.

Toen moesten we een uur wachten voor de volgende wedstrijd. Dat was handig, want dan konden we kijken hoe het moest. De tweede wedstrijd ging een stuk beter, we wonnen met 4-0. De doelpuntenmakers waren:Tom H 2 keer, Tom Z een keer, en Olav 1 keer.

We werden tweede in onze poule en moesten tegen de twee andere nummers 2.

Als eerste moesten we tegen FC Aurich. We stonden al snel voor en hielden dat lang vol. Maar in de laatste minuut scoorde FC Aurich nog een goal. Daarna kreeg Olav de bal nog op het hoofd en scoorde, maar er was een coach die zei handsbal, en de scheidrechter ging met de coach mee. De laatste wedstrijd wonnen we met 4-0 van wit-blauw. Toen moest FC Aurich nog tegen wit-blauw: ze moesten met 5-0 winnen om boven ons te eindigen. Het stond heel lang 4-0, maar in de laatste minuut maakte wit-blauw een eigen goal en zo werden wij vijfde.

Toen was er nog een prijsuitreiking. Iedereen kreeg een hele mooie medaille en we maakten met alle clubs tegelijk een ereronde door de zaal.

Daarna gingen we snel douchen en we werden ook nog uitgenodigd voor een broodmaaltijd met Moorhusen F1. Alle jongens van GRC kregen nog een extra prijsje omdat ze blij waren dat wij er waren.

 

Dit was het toernooi in de zaal.

 

Tom Hermes

 

Geen opmerkingen: